تبلیغات
پورتال دانشگاهی

اولین نوبت سفارت برای کشورهای حوزه شنگن برای چه تاریخی است؟

نویسنده : عاطفه جهاندیده سه شنبه 8 آبان 1397 08:02 ب.ظ  •   

اولین نوبت سفارت برای کشورهای حوزه شنگن برای چه تاریخی است؟


در حال حاضر تقاضای ویزای توریستی و تجاری کشورهای حوزه شنگن بسیار بالا است و همین موضوع باعث شده تا دریافت اولین نوبت وقت سفارت برای برخی کشورها چند ماه طول بکشد.

وقت سفارت آلمان حداقل ۶ ماه آینده

وقت سفارت ایتالیا فوری ۱ هفته‌ای عادی ۱ ماه آینده

وقت سفارت اسپانیا فوری ۱ هفته

وقت سفارت فرانسه ۴۵ روز آینده

وقت سفارت بلژیک ۳۰ روز آینده

وقت سفارت یونان ۳۰ روز آینده

وقت سفارت هلند ۵۰ روز آینده

وقت سفارت اتریش ۳۰ روز آینده

لازم به ذکر است که تاریخ های اعلام شده مربوط به وقت سفارت برای ویزاهای توریستی و تجاری است وقت سفارت تحصیلی این کشورها حداقل برای ۱ سال آینده قابل رزرو شدن است.



آخرین ویرایش: - -

چگونه ویزای کانادا بگیریم؟ شرایط و هزینه دریافت ویزای کانادا ۵ ساله

نویسنده : عاطفه جهاندیده سه شنبه 8 آبان 1397 07:56 ب.ظ  •   

چگونه ویزای کانادا بگیریم؟ شرایط و هزینه دریافت ویزای کانادا ۵ ساله


ویزای کانادا یکی از آن ویزاهایی‌ست که با وجود برخورداری از محبوبیت فراوان در میان گردشگران، سختی‌های خاصی را به علاقمندان‌اش تحمیل می‌کند. یکی از بزرگ‌ترین مشکلاتی که در مقابل گردشگران قرار دارد، عدم وجود سفارت کانادا در ایران است و این امر موجب می‌شود که گردشگران ملزم به سفری ناخواسته به یکی از کشورهای همسایه ایران شوند تا رضایت یکی از کنسول‌گری‌های کانادا در خارج از کشور را جلب کنند. در این میان شاید مهم‌ترین قسمت اقدام برای اخذ ویزای کانادا، پس از تکمیل مدارک مورد نیاز برای ویزای توریستی کانادا، گرفتن وقت سفارت کانادا باشد.

 

ویزای مولتی کانادا که به آن ویزای پنج ساله کانادا نیز گفته می‌شود، اجازه ورود و خروج مکرر را به دارنده ویزا می‌دهد. لازم به ذکر است که دارندگان ویزای تک ورودی کانادا و ویزای مولتی کانادا، در هر بار ورود به کانادا، تنها اجازه کمتر از 6 ماه اقامت در کانادا را دارند. این نوع از ویزای کانادا که به ویزای 5 ساله کانادا نیز معروف است، اعتباری ده ساله دارد. اما از آنجایی که اعتبار پاسپورت ایرانی 5 ساله است، تنها 5 سال می‌توان از اعبتار این نوع ویزای کانادا استفاده نمود. کانادا در حال حاضر احتیاج به تعیین وقت سفارت ندارد و انگشت نگاری را در هر روز و هر زمانی که فرصت دارید می توانید انجام دهید. با خرید یک تور استانبول می‌توانید کار انگشتنگاری ویزای خود را انجام دهید. برای اخذ ویزای کانادا کافی است مدارک زیر را داشته باشید:

 

اصل پاسپورت و پاسپورت‌های قبلی

سوابق سفر (حداقل دو ویزای شنگن)

تمکن مالی (حداقل ۱۰۰ میلیون تومان برای هر نفر)

پرینت حساب بانکی ۶ ماهه

مدارک شغلی، سه فیش حقوقی آخر و سوابق بیمه

ترجمه شناسنامه، سند ازدواج و سند ملکی

دعوتنامه (احتمال قبول شدن ویزای شما را افزایش می‌دهد)

یک قطعه عکس

 

در صورت ریجکت شدن ویزای کانادا، شما می‌توانید مجدد درخواست خود را ارسال کنید. این پروسه مانند ویزای شینگن

نیست و محدودیتی در تعداد ارسال درخواست مجدد به سفارت کانادا و نیاز به دریافت وقت سفارت وجود ندارد.

 

هزینه اخذ وقت سفارت کانادا توسط آژانس خسروان سیر ۳۸۵ دلار برای هر نفر است.

آخرین ویرایش: سه شنبه 8 آبان 1397 07:58 ب.ظ


تعداد کل صفحات ( 847 ) 1 2 3 4 5 6 7 ...